Aspect particularizat

Tot ceea ce trebuie sa stii despre simetria perfecta a extensiilor de gene.

Pentru saptamana aceasta pe blog si pentru topicul cu privire la cursul de gene, vrem sa distribuim un ghid usor de urmat pe tema cartografierii genelor si sa introducem tehnica (daca nu ai auzit de ea pana acum sau nu ai mai folosit-o). Cartografierea este potrivita pentru aplicarea semi-permanenta a genelor, si poate fi un instrument folositor pentru a va asigura ca rezultatul final este simetric, echilibrat, si aplicat in mod eficient pentru un aspect natural.

Materialele de care ai nevoie.

Din fericire, vei avea nevoie doar de doua produse (in plus, fata de extensiile de gene) – tampoane cu gel de ochi si un marker cu varf subtire sau un stilou. Deoarece anumite marker-e pot degaja vapori puternici, recomandam ceva care sa nu provoace nici un fel de iritiatii ochilor clientei tale din moment ce acesta va fi foarte aproape de ochi.

Pentru extensiile alese, asigura-te ca ai cel putin trei dimensiuni la indemana pentru a creste echilibrul necesar in vederea obtinerii unui rezultat natural.

 

Pasi importanti pentru cartografierea genelor.

In primul rand, va trebui sa te gandesti sau sa folosesti un sablon pentru a determina proiectarea extensiilor. Aceasta inseamna selectarea lungimii si locatiei din timp, deaorece acestea sunt informatiile care vor fi cartografiate pe tamponul cu gel.

Odata ce partea de creatie a procesului este terminata, asezati tamponul cu gel direct sub pleoapa inferioara a clientului, astfel incat atunci cand ochii sunt inchisi, genele sa fie deasupra. Apoi, cu proiectarea si cu lungimile in minte, foloseste stiloul sau marker-ul pentru a nota usor locatia fiecarei extensii pe tamponul cu gel.

Apoi puteti continua aplicarea extensiilor, folosind harta ca un ghid. V-am spus ca procesul este simplu, asadar acesta este tot !

 

Beneficiile cartografierii genelor.

Desi aplicarea libera a genelor este intotdeauna o optiune, sunt cateva beneficii in a utiliza cartografierea genelor pentru unele din clientele tale. In primul rand si cel mai important, simetria va fi imbunatatita (cum am mentionat mai sus). Aceasta ajuta la realizarea oricarui aspect, pe care clientele tale il vor, de la sexi la elegant. In plus, procesul de cartografiere pare plictisitor, dar de fapt simplifica procesul de aplicare iar sabloanele pot fi facute inainte daca este necesar.

Pentru mai multe informatii despre alte tehnici de aplicare a extensiilor de gene, viziteza site-ul nostru https://lash-studio.ro sectiunea Blog.

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook