Aveti nevoie de extensii de gene personalizate? Lash Studio este locul unde trebuie sa ajungeti…

Buna frumoaselor ! Astazi am sa va spun si sa va prezint uimitorul Lash Studio. Daca va aflati pe piata extensiilor de gene personalizate pentru a va imbunatati aspectul actual sau sunteti pur si simplu interesati de extensiile de gene, cititi mai departe pentru mai multe informatii….

Despre Lash Studio

Lash Studio a fost fondat in anul 2014. Inca de atunci obiectivul a fost de a atinge perfectiunea. Ofera servicii de extensii de gene personalizate unde clientii pot alege diferite culori, lungimi grosimi, curburi si materiale – orice se potriveste ! Stilistul va lucra individual cu fiecare client (TU!) pentru a obtine un stil particularizat si aspectul dorit. Lash Studio este singurul salon de extensii de gene autonom, specializat pe gene realizate din fibre moi, luxuriante, cu un finisaj lucios. Mi-ar place sa subliniez faptul ca Lash Studio angajeaza doar stilisti si consultanti cu experienta si foloseste instrumentele, produsele si tehnicile cele mai sigure  pentru a se asigura ca fiecare vizita la salon se incadreaza la cel mai inalt nivel din industrie ….Uimitor, nu-i asa?!

Cum functioneaza?

Extensiile de gene pot fi adaugate cu usurinta pentru a spori subtil aspectul actual. De asemenea, pot fi folosite pentru a crea un nou aspect, mai indraznet. Extensiile de gene semipermanente imita aspectul, se simt si sunt flexibile precum genele naturale. Avand extensii de gene inseamna ca nu mai avem nevoie de rimel – genele au aspect dramatic – asadar fara smocuri, sau rimel pe genele tale !

Asa cum am aratat mai devreme, stilistii de la Lash Studio folosesc cele mai sigure instrumente, produse si tehnici pentru a va oferi cea mai buna experienta. Ca si client, puteti alege culoarea, lungimea, grosimea, si materialele pentru genele personalizate dorite …..si iata ! ai genele particularizate asa cum ti-ai dorit.

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook