În această săptămână am avut o clientă foarte exagerată care a venit la reumplere. A fost foarte surprinsă, că extensiile care le avea de peste 4 săptămâni au nevoie de reumplere.

Un video reprezentativ:

 

Fac parte din câteva grupuri de sprijin pe Facebook pentru extensii de gene și am mizat pe câteva idei, dar niciodată nu am fost nevoită să le folosesc, deoarece întotdeauna am reușit să calmez clientul înainte de procedură. În mod normal le fac masaj la tâmple și le ajunge ca să se concentreze pe respirație. Totuși am simțit că nimic nu o putea calma pe această doamnă destul de repede. Notă pentru clienți: evitați cofeina înainte de programare !

Ideea despre care am citit și pe care nu am aplicat-o niciodată a fost să pun monede pe pleoapele clientei ! Va rugăm să folosiți banda care este special concepută pentru pielea delicată. Rezultatele sunt uimitoare ! Am crezut că va ajuta, dar de fapt a oprit clipitul și clienta nu a fost deranjată deloc. Clienta s-a simțit mai relaxată și nu se mai preocupa că mișcă pleoapele în timpul procedurii de aplicare a extensiilor de gene.

 

Aceasta este după video, cât de bine a funcționat această tehnică de a aplica monede pe pleoapa clientului, prevenind mișcarea pleoapei în timpul procedurii de aplicare a extensiilor de gene. Este foarte importat ca clientul să rămână cât mai nemișcat posibil în timpul aplicării extensiilor deoarece tehnicianul are nevoie să rețină geana izolată câteva secunde pentru a se usca adezivul.

Un video reprezentativ:

https://youtu.be/HPlxl-l5W3w

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook