Există multe curburi disponibile la extensiile de gene J, B, C, D, O…dar de fapt care este diferența? Curbura este cel mai bine vizibilă din față, cu cât genele vor fi mai curbate cu atât vor fi mai bine văzute. În acest moment eu am pe stoc B și C ,D la salonul meu LAsh Studio. Așadar, cea mai dramatică curbură pe care o am este D, fiind cea mai bine văzută din față. Lungimea extensiei este lungimea ei îndreptată, așadar extensiile cu curbura D arată ca fiind un pic mai scurte.

Mie personal, îmi place curbura B, se află între J și C. Este curbura genelor de zi cu zi. Iubesc curbura C, dar ai nevoie de personalitate puternică pentru a o avea. Alegerea stilului extensiilor de gene pe care vrei să îl creezi depinde de personalitatea ta și de imaginea pe care vrei să o obții. Dacă vrei doar simplitatea extensiilor de gene, fară mascara, atunci recomand curbura J. Cu toate acestea, dacă dorești ca extensiile de gene să fie primul lucru pe care cineva îl observă, atunci recomand curbura C. Iubesc amândouă stiluri, depinzând de evenimentele pe care le am. Curbura C este superbă pentru nunți și petreceri stilate.

 

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook