Cum indepartam extensiile de gene

Stefania Lashes – cursuri de extensii de gene si produse

Extensii colorate, extensii gene fir cu fir, adezivi profesionali, dar, de asemenea, rimel, demachiant, umidificator de hidratare si coloranti. La Stefania Lashes gasiti sortimente complete de articole si accesorii pentru ingrijirea genelor. Vom selecta pentru dumneavoastra cele mai bune produse de pe piata si va vom oferi sansa de a cumpara ceea ce doriti in conditii avantajoase. Cumparaturile nu au fost niciodata mai usoare ! Este suficient sa navigati in sectiunile principale ale site-ului si si veti gasi o gama inspirata de propuneri !

Ghid practic cu privire la indepartarea rapida a extensiilor de gene

Din experienta mea personala si din cursurile avansate cu colegi care au experienta in domeniul extensiilor de gene, am observat ca in prezent exista lacune in ceea ce priveste formarea de baza si indepartarea extensiilor de gene. Din acest motiv am decis sa investighez aceste doua probleme, deoarece exista intotdeauna o cerere mai mare, si cred ca este important sa stie toata lumea cum sa faca operatiunea de indepartare a extensiilor in mod corespunzator, fara a provoca daune clientului.

Prin urmare, ceea ce urmeaza sunt sugestiile si sfaturile mele, bazate pe anii mei de studiu in domeniu.

In acest articol ma voi concentra, pe tema eliminarii complete a extensiilor de gene in timp ce in urmatorul voi detalia retusarea.

Sunteti gata pentru a incepe? Ei bine, in primul rand, as incepe prin a mentiona ce materiale avem nevoie pentru indepartarea extensiilor.

Indepartarea extensiilor

Exista trei tipuri de indepartare a extensiilor:

  • Indepartarea cu crema, este vorba despre un produs care elimina extensiile de gene de pe genele naturale prin dizolvarea lipiciului. Consistenta sa cremoasa o face extrem de sigura si non-iritanta pentru ochi. Formula sa, este de fapt , special conceputa pentru a nu deteriora genele naturale si este foarte potrivita pentru cei care au ochi sensibili. Din acest motiv, recomand aceasta metoda tehnicienilor de gene incepatori, deoarece formula compacta Remover nu curge.
  • Indepartarea cu gel Remover, acesta este utilizat pentru eliminarea extensiilor de gene usor si rapid, fara a deteriora genele naturale. Consistenta de gel face indepartarea adezivului mai rapida in comparatie cu crema. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, acesta nu irita pleoapa si se recomanda tehnicienilor de gene cu experienta.
  • Remover lichid, dupa cum sugereaza si numele, are o consistenta lichida, care permite o eliminare aproape instantanee (desigur, intotdeauna depinde de cantitatea de adeziv prezent) a extensiilor. Acest produs nu este potrivit pentru cei care au ochi sensibili, iar din punctul meu de vedere, acesta trebuie sa fie utilizat numai de tehnicienii de gene cu experienta in domeniu, deoarece fiind lichid, riscul de a patrunde in ochi este foarte mare.

Padurile cu lipici

Alte materiale, pentru mine indispensabile, sunt padurile cu lipici de sub ochi. Acestea din urma, sunt foarte utile pentru a preveni ca pielea de sub ochi sa vina in contact cu dizolvantul.

Periile de microfibra

Cu ajutorul acestor periute fantastice, veti fi capabil sa aplicati produsul in cel mai bun mod posibil acoperind toata suprafata pe care exista lipici.

O data ce aveti toate materialele de mai sus putem continua cu explicarea modului in care se face indepartarea extensiilor:

  1. Dupa cum se poate vedea din imagine, in primul rand, genele trebuie sa fie curate, fara rimel, demachiant sau orice alt tip de machiaj
  2. Trebuie sa acoperiti pielea delicata de sub ochi cu paduri cu lipici. Nu va faceti griji daca ati acoperit si genele inferioare.
  3. Alegeti tipul de solutie pentru indepartarea extensiilor, puneti-l pe o piatra de jad sau sticla si cu ajutorul unei periute de microfibra distribuiti produsul pe extensiile de gene pentru a le indeparta. Lasati timp de 2-5 minute (timpul variaza in functie de tipul de adeziv folosit).
  4. Incepeti indepartarea extensiilor de la radacina spre varf cu doua periute de microfibra pozitionate una sub si  cealalta deasupra genelor. In cazul in care unele extensii opun rezistenta, repetati pasul 3 si continuati pana cand ati eliminat toate extensiile.
  5. Indepartati restul de solutie ramasa. Si acum puteti admira genele naturale ale clientilor dumneavoastra !

In urma acestei proceduri, daca vreti sa aplicati din nou extensii de gene, amintiti-va ca genele trebuie sa fie mai intai curatate cu apa si cu demachiant pe baza de apa pentru a indeparta orice urma de machiaj si pentru a elimina orice rest de solutie de indepartare a extensiilor de gene. In caz contrar, riscati sa nu fiti capabil sa creati o potrivire intre genele naturale si extensii deoarece solutia de indepartare ar trebui sa respinga extensiile.

Sper sa va fie de ajutor !

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook