Eticheta la programarea pentru extensii de gene

Sa ai genele perfecte este o necesitate ( cel putin asta e opinia noastra). Dar cunosti eticheta atunci cand vine vorba de programare, si cooperare cu tehnicianul de gene? Citeste mai departe pentru a afla cum sa mentii o relatie buna cu tehnicianul de gene ca sa ai gene fabuloase.

Nu veni bolnav. Deoarece tehnicianul de gene este foarte aproape de fata ta datorita procesului de aplicare a extensiilor evita sa vii cu o boala transmisibila. Daca anulezi si reprogramezi din timp tehnicianul de gene va intelege. Daca este absolut necesar sa aplici extensiile de gene poarta o masca medicala pentru a impiedica germenii sa se extinda.

 

Adu bani in numerar. Este mai bine sa platesti in numerar decat cu cardul, mai ales daca faci aceasta procedura la un salon. Asta asigura faptul ca tehnicianul isi va primi intreg bacsisul in cazul in care ai lasat si nu va fi oprit de salon.
Fa dus inainte. Nu numai ca facand dus vei mirosi proaspat in apropierea tehnicianului de gene, arata si faptul ca poti urma instructiunile de dupa aplicarea extensiilor. Orice technician de gene stie ca este critic sa nu uzi genele dupa aplicare. Va face ca genele sa aiba viata mai lunga si va arata tehnicianului de gene ca ii apreciezi munca.

 

Comunica. Daca devii ocupat si nu mai poti veni la programare trebuie sa anunti tehnicianul de gene din timp ca sa poata programa alt client sau sa isi planifice timpul correct.

 

Programeaza intretinerea genelor. Din respect pentru tehnicianul de gene ar trebui sa programezi intretinerea in persoana. Aceasta ii da tehnicianului de gene increderea ca vei veni si vei obtine o programare care se potriveste cu programul tau. Nu trimite sms tehnicianului de gene si nu te astepta sa fii strecurat in program.

 

Limiteaza timpul de vorbit la telefon. Uneori poate fi tentant sa sa pui telefonul pe difuzor in timp ce ti se aplica extensiile de gene. Ca o curtoazie pentru tehnicianul de gene lasa telefonul deoparte pe modul silentios astfel incat tehnicianul de gene sa nu fie distras de la munca pe care o face.

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook