Gene perfecte in ziua nuntii !

Sezonul nuntilor a inceput ! Cauti gene perfecte pentru ziua nuntii? Nu cauta mai departe ! La Lash Studio avem extensiile de gene perfecte pentru ziua nuntii tale sau pentru ocazii speciale ! Iata de ce ne plac extensiile de gene la nunti:

Nu sunt stresante – Extensiile de gene nu provoaca stres. Nu trebuie sa iti faci griji sa gasesti produsul sau rimelul perfect care sa iti scoata in evidenta ochii in ziua nuntii tale! Acest lucru nu mai reprezinta un stres ca tu sa te poti bucura linistita de nunta ta !

 

Nu necesita multa intretinere – Ne plac deoarece nu sunt greu de intretinut ! Cu extensii de gene, te vei trezi si vei fi gata de plecare imediat, vor fi voluminoase ceea ce le face potrivite pentru o mireasa uimitoare !

 

Nu cad – Spre deosebire de genele banda, extensiile de gene nu vor cadea si se vor mentine toata ziua nuntii, chiar si in luna de miere. Nu va mai trebui sa te ingrijorezi ca genele banda s-au ridicat accidental si vei arata uimitor toata noaptea !

 

Acestea arata uimitor ! Extensiile de gene de la Lash Studio arata uimior si pot crea un aspect atractiv si sexi, si vei arata ca o mireasa uimitoare. Extensiile de gene sunt perfecte si pentru petrecerea miresei astfel incat sa arati uimitor in toate pozele de ziua ta speciala ! Poti crea aspectul pe care il doresti ! Chiar daca vrei un aspect dramatic de papusa, sau un aspect natural. Poti crea ce aspect doresti cu extensiile de gene si sa fii pregatita in dimineata nuntii tale fara stres !

 

Va recomandam sa selectati tehnicianul de gene si sa aplicati genele inainte de nunta cu cel putin cateva saptamani astfel incat sa va faceti aspectul dorit. Apoi cu cateva zile inainte de nunta puteti merge la programare si veti avea gene perfecte in ziua nuntii !

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook