Fiecare client pe care îl vad are un aspect diferit al extensiilor de gene, așadar este important să le mapăm. Maparea extensiilor de gene face munca mai ușoară tehnicianului de gene, mai ales atunci când creează un aspect mai complex. De exemplu, 5 lungimi diferite pentru o singură persoană.

Eu personal, în mod normal, împart genele în 3 selecții. Așa că înainte de a aplica padurile pentru extensiile de gene scriu cerințele clientului pe pad. Apoi, fac doua tăieturi pe pad ca să le dea mai multă mobilitate. Padurile pentru partea de jos a ochiului, din păcate, au doar un singur model, așadar prin tăierea  a doua mici fante le dă o ușoară mobilitate genelor. Prin urmare, este mai comod pentru client și se potrivesc mai bine.

Maparea extensiilor de gene pe paduri, te împiedică să uiți aspectul lor sau să te uiți tot timpul la notițe. De asemenea, pe dosul palmei am benzile cu extensii puse în ordinea lungimii de la cele mai mici la cele mari. Cea mai mică în partea de sus.

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook