Prelungirea duratei extensiilor de gene !

Aveti probleme in a face ca extensiile de gene sa dureze atat de mult cat ar trebui? Intreaba-te urmatoarele pentru a afla de ce!

A invata cum sa aplici in mod profesionist extensii de gene, te va ajuta sa te perfectionezi sa ai baza necesara pentru a imbunatati aptitudinile astfel incat sa treci la tehnici mult mai avansate. Cu toate acestea, poate fi dificil sa obtii o durata mai mare a extensiilor de gene asa cum ar trebui. Totusi nu-ti fa probleme. Crearea de gene atragatoare care dureza nu trebuie sa fie o stiinta, si pentru a te ajuta, intreaba-te urmatoarele pentru a restrage aria unde poti sa faci niste schimbari benefice.

Izolezi fiecare geana perfect?

Cand vine vorba de longevitatea genelor, izolarea este un factor important, asadar fii foarte meticuloasa cu fiecare geana pe care o izolezi. Daca inca te simti un pic nelinistita in legatura cu tehnica de izolare, practica pe prieteni si membrii ai familiei in timpul tau liber pana cand te vei simti increzatoare. De asemenea, intotdeauna amintesteti ca pentru clientii care au gene mai dificile de lucrat pe ele, ajuta sa izolezi geana prinzand-o de varf decat de radacina.

Te grabesti sa aplici extensiile de gene?

Retine ca, clientii ar prefera ca procesul de plicare sa dureze un pic mai mult daca asta inseamna ca rezultatele vor fi mai bune, asadar fii atenta la detalii; aceasta va ajuta ca procedurile sa fie fara probleme, si daca deabia ai inceput sa lucrezi cu clienti reali, reasigurati-va ca viteza va veni in timp.

Pe cealalta parte, daca esti un stilist de gene cu ceva experienta, poti fi obisnuit sa  aplici extensiile de gene prea rapid si poti rata mici imperfectiuni. Este bine sa fii rapid, dar nu uita, de asemenea, este important sa fii minutioasa si precisa.

Folosesti prea mult adeziv?

Aplicarea de prea mult adeziv pe extensii poate fi un motiv important pentru care genele sintetice cad prematur, asadar aminteste-ti cand vine vorba de lipici, mai putin dureaza mai mult. Daca folosesti prea mult, lipiciul nu face contact corect, de aici rezulta lipirea genelor intre ele si caderea prematura a extensiilor. Pentru a preveni acestea, moaie doar captul extensiei in adeziv, si inlatura orice exces inainte de a lipi extensia pe geana naturala.

Aplici extensii grele pe gene foarte mici?

O alta problema pe care vrei sa o eviti este aplicarea de extensii grele pe gene foarte mici, care deabia cresc. O geana mica este o geana scurta care abia este la inceputul ciclului de crestere. Cand o extensie grea (precum una mai mare de 0.15) este aplicata pe acest tip de geana, va impinge extensia inafara pe masura ce creste sau pur si simplu nu va fi suficient de puternica pentru a suporta o extensie de acea dimensiune prea mult timp.

Faceti verificarea incrucisata a genelor in mod corespunzator inainte de a le sigila?

Cand aproape ai terminat aplicarea extensiilor de gene, intotdeauna vrei sa iti rezervi timp pentru a verifica posibilele greseli inainte de a sigila adezivul. Foloseste penseta si o oglinda dentara pentru a sorta genele si a te asigura ca extensiile nu sunt lipite una de cealalta si verificati daca genele sunt drepte si orientate la un unghi de 90 de grade fata de nivelul pleoapei. Daca sunt greseli ce trebuie remediate, vei vrea sa indepartezi extensia si sa aplici alta inainte de uscarea adezivului. Tine minte, genele cu putine greseli dureaza mai mult !

Speram ca aceste intrebari te-au ajutat sa gasesti ceea ce ai nevoie pentru ca procesul de aplicare a extensiilor de gene sa aiba cat mai putine greseli, sa fie minunat si durabil !

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook