Putem pune extensii pe gene drepte?

Aplicarea estensiilor de gene la clientii care au gene drepte, de obicei poate fi o sarcina dificila. Cheia de a oferi acestor clientii un aspect dramatic consta in aplicare.

Cand aplici extensii de gene clientilor cu gene drepte, izolarea este foarte importanta. O geana izolata perfect va adera la extensia curbata (curbura C sau D) mai bine.

Daca folosesti curbura C sau D, asigura-te ca pui adeziv pe treimea inferioara a genei. Incercarea de a curba geana naturala pentru a lipi pe curbura C sau D va deteriora geana naturala. Treimea inferioara a majoritatii genelor curbate este de obicei dreapta si se poate lipi mai bine.

O alta optiune pentru genele drepte este sa folositi curbura L. Genele cu curbura L sunt in forma literei L. Marginea acestei extensii este usor de atasat pe geana naturala. Iata un exemplu minunat de cum arata un set de gene cu curbura L.

 

Un alt sfat folositor pentru a obtine un aspect dramatic cu gene drepte este sa folositi un ondulator de gene incalzit. Ondulatoarele de gene incalzite trebuie folosite numai pe genele naturale. Acesta va ondula genele astfel incat acestea sa suporte o extensie curbata.

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook