Ai posibilitatea să creezi multe stiluri diferite cu extensii de gene. Pot fi foarte diferite pentru tine. Fie că vrei un stil plin scandalos, sau un stil mai natural de zi cu zi, aceste extensii de gene sunt potrivite pentru toți. Este o extensie aplicată pe o singură geană naturală. Ne referim la ele ca fiind clasice. Pentru mai multe extensii de gene individuale avansate poți să aplici mai multe extensii pe o singură geană naturală. Acestea sunt gene de volum.

Variația lungimii genelor, schimbă foarte mult aspectul extensiilor de gene. De exemplu, plasarea extensiilor mai lungi în colțurile exterioare ale ochilor dă aspectul pe care îl numim ochi de pisică. Poți crea un aspect cu adevărat dramatic sau un aspect natural depinzând de personalitate și eveniment. Multe femei preferă un aspect dramatic pentru ziua nunții ca să arate bine în fața camerei de filmat.

Audrey Hepburn – gene mai mari în colțurile ochilor.

Fan Gheisha – Gene puțin mai mici înspre colțurile ochilor

Privire de pisică – Gene mult mai lungi în colțurile ochilor

Elegant – mai mici pe mijloc mai aproape de nas și ușor mai lungi pe mijloc spre colțurile exterioare

Mix – Un model de gene mici, medii și lungi.

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook