Tipuri de gene

La Lash Studio oricare dintre extensiile de gene va vor face ochii foarte sexi si va vor aduce complimente, multe, foarte multe complimente. Sunt diferente importante atunci cand vrei sa alegi materialul. Stilistii nostrii vor discuta cu placere despre aspectul dumneavoastra asigurandu-se ca veti obtine exact ceea ce doriti.

  1. Extensiile de nurca sunt perfecte pentru un aspect indraznet, care arata ca si cum ati avea rimel, fara nici un efort de a aplica sau a indeparta rimelul. Este aspectul glamour si poti spune “M-am trezit asa.”
  2. Extensiile de matase sunt mai subtiri si mai usoare decat extensiile de nurca si ofera un aspect natural, dar cu gene mai lungi si mai dese. Ofera in plus luminozitate ochilor tai. Pentru cei cu gene foarte subtiri este recomandat sa foloseasca extensii de matase deoarece sunt mai usoare decat cele de nurca, care pot fi prea grele ca genele subtiri sa le sustina.
  3. Extensii de nurca reale, sunt extensii de gene 100% de nurca, luate de la furnizorii liberi, care le obtin cu cruzime de la nurci si igenizate. Sunt foarte similare la structura si proprietati cu parul uman. La acest material totul este despre calitatile naturale – acestea sunt din blana naturala. Veti simti imediat diferenta in flexibilitatea naturala si netezime. Sunt recomandate clientilor care vor un aspect natural.
  4. Extensiile duble, in acest caz se pun doua extensii pe o geana naturala, pentru a mari ochii, fata de aplicarea unui singur set de extensii de gene gros de 0.20 mm. Combinatia diferitelor lungimi si cantitatea extensiilor va ofera un aspect dramatic si gene mai groase.

*Numai pentru clientii Lash Studio care au mai cumparat de la noi sau care ne-au consultat in prealabil.

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook