Urmati aceste sfaturi de izolare pentru a crea rezultate nemaipomenite urmatoarea data cand aplicati extensii de gene clasice

Extensii de gene clasice: Modalitati simple de a-ti imbunatati abilitatile de izolare si de a crea rezultate nemaipomenite

 Izolarea permite celor ce aplica extensii de gene sa arate suplu si elegant, de obicei este cea mai grea indemanare de obtinut cand inveti sa aplici extensii de gene. De aceea multe cursuri de aplicare a extensiilor de gene cer ca studentii sa fie certificati pentru extensii de gene clasice, deoarece aici se invata aceasta abilitate. Tehnica de baza a izolarii  ar trebui sa fie stapanita inainte de a incerca tehnici mai complicate, precum crearea si aplicarea volumului, iar obtinerea lui necesita multa practica si timp. Daca ai probleme in a crea acele gene pline si stralucitoare dupa care intorci privirea, nu-ti fa griji ! Urmatorul sfat ar trebui sa te ajute sa-ti imbunatatesti abilitatile astfel incat sa-ti uimesti clientele.

Foloseste instrumentele potrivite

Avand cele mai bune instrumente de lucru este o parte importanta a succesului tau, asadar cautand cele mai ieftine optiuni nu te va ajuta pe termen lung. De exemplu, pensetele ieftine si fragile te vor ajuta sa economisesti cativa zeci de lei dar nu-ti vor permite sa ai stabilitate cu extensiile, facand extrem de dificila izolarea in mod coespunzator. Intotdeauna cerceteaza ce produse au cele mai bune review-uri si investeste in cele mai bune extensii de gene de pe piata.

De asemenea este important sa lucrezi cu ustensile care se potrivesc nivelului tau de experienta; daca inca nu stapanesti foarte bine tehnica izolarii, nu folosi un adeziv care se usuca imediat, deoarece acest lucru nu-ti va permite sa repozitionezi extensiile daca este cazul.

Implica-te in comunitatea tehnicienilor de gene

Nu esti singura in aceasta industrie, asadar nu-ti fie frica sa te implici sau sa pui intrebari. Sunt multe grupuri pe Facebook si forumuri unde stilistii de gene pot comunica unul cu celalalt, pot oferi sfaturi, pot comunica ponturi. Daca cauti sfaturi imbunatatirea tehnicii de izolare, multi tehnicieni iti vor spune strategiile lor personale si experienta lor, si cum au devenit profesionisti. Poti afla solutia care ti se potriveste cel mai bine !

Practica pe cat mai multe modele vii posibil

Practicarea pe manechine este o metoda buna de a invata bazele izolarii genelor si a aplicarii extensiilor de gene, dar lucrul pe un model viu este mult mai complex. De exemplu, ochii persoanelor reale se contracta si se misca, si genele naturale au diferite dimensiuni. Cu cat mai mult practici pe modele vii, cu atat izolarea va deveni o obisnuinta. Practica aplicand extensii de gene familiei, prietenelor, colegelor de lucru, si ia in considerare adaugarea de anunturi pe Craigslist, o aplicare gratis pentru a te lasa sa practici pe genele lor.

Asigura-te ca adezivul este uscat inainte de a continua aplicarea

Unul din motivele cele mai importante pentru care genele se lipesc intre ele in timpul unei aplicari, este faptul ca adezivul nu este complet uscat si extensia nu are sufucuent timp pentru a se lipi complet de geana. Pentru a evita un dezastru, intotdeauna tineti extensia intr-un loc pentru cateva secunde dupa ce a fost atasata de geana naturala inainte de a o elibera din penseta.

Pentru a te asigura in continuare ca adezivul este lipit, si ca genele nu se vor lipi intre ele, ajuta sa te intorci inapoi si sa oscilezi de la un ochi la altul, aceasta insemanand ca vei aplica o extensie la un ochi si apoi te vei muta la celalalt.

Nu te grabi sa termini

La sfarsitul zilei, este important sa nu te grabesti sa termini. Atata timp cat practici constant, folosind cele mai bune instrumente din industrie, si utilizand resursele eficient, vei fi un star al izolarii cat mai curand !

Source: Lash Studio

Despre Lash Studio

Stefania Lash Studio face parte dintr-o organizatie comerciala profesionala in industria extensiilor de gene cu angajamentul de a practica in conditii de siguranta si continuarea dezvoltarii personale.

Ne gasiti pe Facebook